Welkom!

APORTA is al meer dan 30 jaar trendsetter en marktleider in België voor vouwdeuren. Al 30 jaar zijn we gedreven om onze vouwdeur in al zijn functionaliteit de juiste look en feel te geven. Dankzij sterke innovatie vervult de Aporta vouwdeur nu meer dan ooit al jouw woonwensen.

Uitzonderlijk kwalitatief en duurzaam. Ruimtebesparend. Buitengewoon mooi in elk interieur.

Een mooie en slimme oplossing

Met een Aporta Vouwdeur creëer je méér ruimte om in te wonen. Onze hoogkwalitatieve vouwdeuren passen perfect op plaatsen waar onvoldoende ruimte is voor een klassieke deur. Ze hebben geen draaicirkel en nemen geopend bijna geen plaats in.

Meer ruimtegevoel

Onze vouwdeuren vormen de geknipte oplossing om zonder plaatsverlies twee ruimtes te scheiden. Door een vouwdeur te gebruiken als wandoplossing benut je de beschikbare ruimte van je woning optimaal. Schuif de vouwwand open en je hebt een mooie doorgang zonder in te boeten op ruimte. Sluit de deur en geniet van rust, privacy en gezelligheid.

Mooi in elk interieur

Laat je verrassen door de creatieve mogelijkheden van onze vouwdeuren. Naast de standaard aluminium profielen en handvaten kan ook gekozen worden voor een zwarte of witte uitvoering. Wij ontwerpen moderne vouwdeuren die hun plaats hebben in werkelijk elk interieur: klassiek, modern, kleurrijk,...wat je maar wilt!